21-02-10 09:30 C R. WHITE STAR WOLUWE B - FC. MOORSEL AFG.
27-02-10 11:30 C FC. MOORSEL - KV. TERVUREN A 16 - 5
27-02-10 11:30 C FC. MOORSEL B - KV. TERVUREN B 16 - 0
07-03-10 10:30 C VC. BERTEM-LEEFDAAL A - FC. MOORSEL 4 - 14
13-03-10 11:30 C FC. MOORSEL - VK. HULDENBERG 13 - 2
20-03-10 15:30 C ERC. HOEILAART A - FC. MOORSEL 2 - 15
27-03-10 11:30 C FC. MOORSEL - ST. MEERBEEK -
27-03-10 11:30 C FC. MOORSEL B - ST. MEERBEEK -
10-04-10 09:30 C KVC. KESSEL-LO 2000 B - FC. MOORSEL AFG.
17-04-10 11:30 C FC. MOORSEL - STEENOKKERZEEL -

* C=Competitie V=Vriendschappelijk

FC. MOORSEL - ERC. HOEILAART A : 20 - 0

Verslag : De Debutantjes overschrijden de kaap van de 100 doelpunten dit seizoen en illustreren daarmee andermaal hun progressie tegenover hun debutseizoen vorig jaar. Alleen op de openingsspeeldag van dit seizoen moesten de jongsten het onderspit delven (11-8 tegen Oud-Heverlee Leuven). De -7-jarigen gaven hun tiende wedstrijd van het seizoen - de negende opeenvolgende dus zonder nederlaag - extra glans door met liefst 20-0 te winnen. (MDV/SDC)

VK. HULDENBERG - FC. MOORSEL : 5 - 5

Verslag : WIND. Al wie het plein van Huldenberg kent, weet dat als er daar wind is, dat er heel veel wind is. Wind mee, ging de bal direct veel sneller. Onze mannen waren onder de indruk van de extra tegenstander, nl. de wind.
Goed, over de match kunnen we kort zijn. Degene die de wind mee had, was in het voordeel. Wat wel grappig was, was het feit dat als de tegenstander de wind mee hadden, er precies (toch volgens den arbiter) veel fouten werden gemaakt door onze mannen. Op die manier liepen ze 5-3 uit. Maar op wilskracht en kunde hebben onze mannen teruggevochten tot 5-5. Proficiat hiervoor!
Deze keer gingen onze penalties vlot binnen en onze keeper Brian er verschillende kon stoppen. (MDV)

FC. MOORSEL - VC. BERTEM-LEEFDAAL A : 9 - 5

Verslag : Eerst en vooral dit: we kregen complimenten van de tegenstanders voor de arbiters. Ze vonden het ongelooflijk tof dat de mannen van de eerste ploeg de matchen kwamen fluiten. En dat ze dit op een goede en eerlijke manier deden. Waarvoor wederom, hartelijk dank.
De wedstrijd. Vakantie = een aantal op vakantie. Deze periode van het jaar = een aantal zieken. Reeds woensdag op training waren er iets minder spelertjes aanwezig dan normaal. Dit wil zeggen dat er 16 man (voor U7 en U8) waren i.p.v. een 30-tal. Daarbij waren: 7 van de U8 en 9 van U7 (2 van 2003 en 7 van 2004). Voor de match hetzelfde verhaal. In totaal 12 spelertjes. 5 voor de match tegen Leefdaal-Bertem en 7 voor matchke onderling.
De match startte heel evenwichtig. Wij scoorden snel de 1-0. Iets later was er de 1-1. Na een 15 minuutjes besliste de spelertjes precies 'even versnellen'. Deze gedachte gaf als resultaat een 5-1 voorsprong met de time. Er waren weer enkele mooie acties bij. De aanwezige arbiter, die trouwens vorig jaar ook al 1 of meerdere matchkes gefloten had, verschoot toch wel van de vooruitgang die we op een jaar gemaakt hebben.
De match terug. De tweede time startte terug en er werd terug vlot gescoord. Nu langs de twee kanten. Als je goed zou kunnen tellen, weet je dat in de tweede time ieder nog 4 maal scoorden. Dat liet onze gemaakte doelpunten al oplopen tot 89.
Volgende zaterdag spelen we tegen Huldenberg. We hopen onze reeks (7 matchen op rij niet verloren en 5 overwinningen op een rij) verder te zetten. We zijn trouwens volop bezig met extra matchen de organiseren voor de tweede ploeg. Tegen het weekend hopen we er 4 bevestigd te hebben. Als nog iemand ploegen weet... Laat het ons weten. (MDV)

FC. MOORSEL - R. WHITE STAR WOLUWE B : 7 - 6

Verslag : Deze speeldag was de tegenstander R. White Star Woluwe. Vorig seizoen zijn we tweemaal de boot in gegaan tegen hen. Ze waren daar met een 8-tal man. Allemaal kindjes van 2003 (tweedejaars dus). Op het laatste moment daagde de referee op en kon de wedstrijd starten. Het is trouwens al twee keer gelukt dat we een referee hadden. Waarvoor dank... Hopelijk lukt het voor de volgende matchen ook.
Goed, de wedstrijd nu. De wedstrijd startte heel evenwichtig. Bij ons werd bij momenten goed gepast en goed positie gehouden. Met de rust was het 2-4. Er waren een paar ongelukkige tegendoelpunten bij. Een voorbeeldje... op een bepaald moment is de tegenstander onze keeper voorbij en schieten er twee spelertjes ter hulp. Letterlijk dan, want de ene kan de bal keren voor de lijn, maar schiet tegen zijn ploegmaat en de bal rolt binnen. Dus we hebben niet te klagen over de inzet...
Na de rust werken we de achterstand snel weg. In een mum van tijd gaat het naar 6-4. In de allerlaatste minuut slagen de tegenstanders erin om iets dichter te kruipen, maar het blijft 7-6.
Volgende week staat de match tegen Tervuren op het programma. Die wedstrijd gaat trouwens door op ons plein en dit om 13u. Het zal trouwens ook de eerste keer zijn dat we twee matchkes gaan hebben voor de debutantjes. Supporters zijn altijd welkom natuurlijk. Tot volgende week. (MDV)

FC. MOORSEL - KV. WOLUWE-ZAVENTEM D : 19 - 3

Verslag : We waren heel blij dat er rond 11u twee arbiters van de 1ste ploeg hun opwachting maakte voor de wedstrijdjes. Voor de mannen was dit een extra motivatie: iemand anders en dan wel nog iemand van de 1ste ploeg. Hopelijk lukt het de volgende thuismatchten ook.
Na de ervaring vorig jaar tegen Woluwe Zaventem (zie vorig seizoen) waren we heel gecontreerd van bij het begin. We hebben op dit moment de luxe dat we een 18-tal spelers hebben. Dat zijn ongeveer 8 mannen van 2003 en 10 van 2004. Op het moment dat de match start, spelen de andere een matchke onder elkaar. Zo kan iedereen zijn matchke spelen. Hiervoor hebben we "vrijwillige" papa's gevonden, die deze wedstrijdjes leiden. Waarvoor dank! Op dit moment is er contact met andere ploegjes, om dan een matchke te spelen. We laten meer weten.
Nu de match: vrij snel werd er een kloofje gemaakt. Het was rap duidelijk dat dit een tegenstander was met allemaal "eerste"-jaars. Zij zijn dan ook hun D ploeg. Met de rust was het al 11-0. We probeerden er dan vooral goed te passen en goed de positie te houden. Na de rust scoorden we vrolijk voort. Zo maakte Arno zijn eerste goal. Uiteindelijk was het 19-3. Een mooie uitslag die met iedereen bereikt is. Ons doelpuntensaldo is (52-20) 32. Al een beetje beter als vorig jaar. We werken verder. (MDV)

FC. MOORSEL - FC. PERK B : 19 - 0

Verslag : Na nipt verlies vorige week tegen de sterke jeugd van Oud-Heverlee, werd afgelopen zaterdag vlot afstand genomen van de jongsten van FC Perk (uitslag: 19-0). Vorig seizoen duurde het tot in februari vooraleer de jongsten hun eerste zege behaalden (tegen datzelfde Perk). Meteen staan de Debutantjes ook voor de eerste keer sinds hun ontstaan met een positief doelpuntensaldo (+16). 'Het werd ons duidelijk dat we ten opzichte van vorig jaar en goeie stap voorwaarts hebben gemaakt', zei een trainer na de wedstrijd tegen Perk.
Er waren trouwens vijftien spelertjes afgezakt naar de Vinkenlaan. Vijf spelertjes werkten de wedstrijd af en ondertussen speelden de andere tien een matchke tegen elkaar.

OUD-HEVERLEE LEUVEN B - FC. MOORSEL : 11 - 8

Verslag : Een heel verdienstelijke wedstrijd. Vooral de eerste helft verliep heel goeg. Zo goed, dat we gingen rusten met 4 - 5. Direct na de rust was er een beetje mindere concentratie en konden ze de kloof maken. Al bij al een mooie start tegen Oud-Heverlee.