18-02-12 10:00 C FC. MOORSEL - ST. MEERBEEK B Afg.
25-02-12 12:00 C K. STEENOKKERZEEL VO. B - FC. MOORSEL Alg. fft.
03-03-12 10:00 C FC. MOORSEL - GR. VOSSEM 5 - 9
10-03-12 14:30 C ERC. HOEILAART - FC. MOORSEL 1 - 10
17-03-12 10:00 C FC. MOORSEL - ST. MEERBEEK 6 - 1
24-03-12 09:30 C TEMPO OVERIJSE - FC. MOORSEL 3 - 13
31-03-12 10:00 C FC. MOORSEL - V. HOFSTADE -
15-04-12 11:15 C VK. BERG OP - FC. MOORSEL -
21-04-12 10:00 C FC. MOORSEL - SP. KORTENBERG -

* C=Competitie V=Vriendschappelijk

FC. MOORSEL - ST. MEERBEEK B : 6 - 1

Verslag :

Na de minuut stilte voor de onwezenlijke Zwitserse tragedie begon Moorsel geconcentreerd aan de wedstrijd. Ook Meerbeek startte sterk en hield de rangen goed gesloten. Uiteindelijk vond Arvid na 10 minuten een gaatje om de openingstreffer te prikken. Even later zette Raf 2 tegenstanders in de wind om beheerst langs de doelman af te werken: zijn eerste van het seizoen! Meerbeek vocht terug en kon nog voor de pauze aanklampen. Ruststand 2-1.
Na de rust kon Moorsel zijn wil opleggen: posities werden goed overgenomen, er werd gespeeld met overgave en Timon en Arvid konden elk twee maal scoren. Ook George was tot twee maal toe kort bij zijn eerste seizoenstreffer maar zijn schot miste een beetje kracht. En bij de schaarse uitbraken kon doelman Cem met enkele knappe parades uitpakken. Een geslaagde wedstrijd die de stijgende lijn van onze U7 in de verf zette!
Moorsel speelde met: Timon, Cem, Raf, Arvid, George, Matteo (GV)

FC. MOORSEL - GR. VOSSEM : 5 - 9

Verslag :

Na een lange wedstrijdvrije periode kunnen we eindelijk nog eens aan de bak, de volledige ploeg is dan ook op post. De Vossemse spelertjes beginnen echter het meest alert aan de wedstrijd en in een mum van tijd staat het 0-4 via hun aalvlugge spits. De Moorselse U7 beseffen dat de inzet moet verhoogd worden en komen langzaam in de match. Cem en Arvid kunnen milderen. Ruststand 2-5.
Na de pauze gaat het spel heen en weer en is de wedstrijd ook in evenwicht: met opnieuw dezelfde doelpuntenmakers wordt de einduitslag 5-9. Positief: de Moorselse spelers zoeken meer en meer hun ploegmaats op en proberen via een goede passing tot bij het doel van de tegenstander te raken. Dit zal wel eens zijn vruchten afwerpen!
Moorsel speelde met: Emma, Kobe, Raf, George,Arvid, Cem, Jon, Matteo, Timon. (GV)

FC. MOORSEL - VK. BERG OP : 3 - 6

Verslag :

De Moorselse U7 begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd. Het spel ging heen en weer en bij een spelfase "uit het boekje" kon Arvid voorzetten en Jon aan de tweede paal binnentikken. Berg Op kwam terug met een gelukje: doelman Kobe trapte de bal op de knie van een tegenstander die zo scoorde. Moorsel was even van slag en Berg-Op liep uit. Niettemin kon Kobe zich nog enkele keren onderscheiden met enkel prima tussenkomsten. Ruststand 2-4.
Na de pauze ging Moorsel opnieuw kamperen op de helft van de tegenstander, maar hun doelman wilde niet wijken: bij meerdere kansen van Arvid, Cem, Jon en Kobe stond hij telkens op de goede plaats. Het enige Moorseldoelpunt werd een owngoal na een corner. Berg Op speculeerde op de counter en hun aalvlugge spits kon nog 2 maal tegenprikken voorbij een enkele keren goed tussengekomen doelman Raf. Conclusie van de match: we zijn op de goede weg!
Moorsel speelde met: Kobe, Raf, Arvid, Cem, Jon, Matteo (GV)

FC. MOORSEL - TEMPO OVERIJSE : 3 - 12

Verslag :

Zoals al vaker startten de Moorselse U7 weer veel te speels aan de wedstrijd. Overijse van zijn kant begon zeer gemotiveerd en zette hoog druk, wat resulteerde in een heel snelle 0-5 tussenstand! Enkel Timon kon een counter uitbuiten, en ook Jon zette zich door en raakte in 2 tijden voorbij de doelman. Toch was de stand bij de rust (2-8) een opdoffer van formaat.
Na de noodzakelijke bolwassing stonden de neuzen wel in dezelfde richting en de tweede helft kampeerden we hoofdzakelijk op de overzijde: de overgave was er, maar enkel Arvid vond nog een gaatje. De verwarring ontstond achteraf: toen bleek dat onze U8 een ruime overwinning (26-1) geboekt hadden tegen hetzelfde Overijse, was de conclusie dat we niet tegen de U7 maar tegen de U8 van Overijse hadden gespeeld! Met dit in gedachte was vooral de tweede helft een opsteker van formaat...
Moorsel speelde met: Emma, Raf, Timon, Arvid, Cem, George, Jon, Kobe en Matteo. (GV)

ST. MEERBEEK - FC. MOORSEL : 1 - 10

Verslag :

De Moorselse U7 hebben er zin in en bij de eerste aanval lukt Jon zijn eerste van het seizoen. Meerbeek klampt aan en kan meteen gelijkmaken. Het spel gaat heen en weer, Moorsel kan opnieuw scoren via Arvid en doelvrouw Emma kan tot twee keer toe de aansluiting van Meerbeek verhinderen. Bij Moorsel lukken de doelpunten wel en bij de rust staat er reeds een comfortabele 1-5 op het bord.
Toch blijft Moorsel de hele match verzorgd voetballen: positiespel wordt behouden en al combinerend wordt de voorsprong verder uitgediept. Doelpuntenmakers van dienst zijn Jon (4), Arvid (3), Cem (2) en Timon.
Een schitterend resultaat van de ganse ploeg, die eindelijk beloond wordt voor de inspanningen op training en in de voorgaande wedstrijden.
Moorsel speelde met: Emma, Timon, Arvid, Cem, George, Jon, Kobe (GV)

FC. MOORSEL - ERC. HOEILAART : 4 - 5

Verslag :

De 2 ploegen zijn aan elkaar gewaagd en het beloofd een spannende match te worden. Dat blijkt al snel uit het scoreverloop: Hoeilaart komt telkens op voorsprong, al dan niet door onachtzaamheid bij Moorsel, maar onze jongens vechten telkens terug via doelpunten van Cem, Timon en twee maal Arvid.
Na de rust wil Moorsel de overwinning thuishouden en het duwt Hoeilaart terug. De bezoekers kunnen nog twee keer scherp counteren, maar doelman Timon houdt de netten proper. Verder is het al Moorsel wat de klok slaat, maar de bal wil er niet in: wenkende kansen voor Flip, Cem, Arvid, Jon en Raf worden gestuit door de doelman of gaan nipt naast. De ruststand wordt zo dan ook de eindstand. Toch een verdienstelijke wedstrijd van FCM.
Moorsel speelde met: Raf, Timon, Arvid, Cem, Matteo, Jon, Flip (GV)

GR. VOSSEM - FC. MOORSEL : 8 - 6

Verslag :

De mooie nazomer inspireerde Moorsel niet tot een snelle start. Het was integendeel Vossem dat - in zijn eerste competitiematch - vol enthousiasme speelde en Moorsel terugdrong. Vossem was gretiger op de bal en liep uit met 5 treffers. Enkel Timon lag op vinkenslag bij een Moorselse counter.
De bolwassing indachting aan de rust ging Moorsel nadien wel strijden voor het leer. Cem en Arvid knabbelden aan de achterstand en ook Emma en Jon waren dicht bij hun doelpuntje. Wanneer Cem en Arvid bij 7-6 via een carambole hun eigen doelman Raf versloegen, was de veer echter gebroken. Desalniettemin een hoopgevende tweede helft.
Moorsel speelde met: Raf, Arvid, Timon, Emma, Cem, Matteo, George, Jon, Kobe. (GV)

ST. MEERBEEK B - FC. MOORSEL : 17 - 2

Verslag :

Wegens ziekte moesten de Moorselse U7 de wedstrijd aanvatten met 5 spelers. Bovendien stond Timon ook maar op halve kracht op het veld. Niettemin speelde Moorsel in het begin aardig mee, maar eens Meerbeek op 2-0 voorsprong kwam was er geen houden meer aan. De Meerbeek-aanvallen volgden mekaar snel op en Moorsel kon het niet belopen, 7-0 aan de rust.
Na de pauze eenzelfde spelbeeld: onze jongens streden wat ze waard waren maar de vermoeidheid speelde hen parten en Meerbeek is een goede ploeg. Toch kon Arvid nog 2x de eer redden. Einduitslag 17-2.
Moorsel speelde met: Raf, Arvid, Timon, George, Kobe. (GV)

VC. BERTEM-LEEFDAAL A - FC. MOORSEL : 7 - 0

Verslag :

Was het het omrijden om ter plekke te raken? Was het het mooie veldje speciaal op onze maat? Was het de regen? Waren het de enthousiaste Leefdaal-supporters? Feit is dat Moorsel nooit in zijn spel kon komen: Leefdaal legde weliswaar enkele mooie combinaties op de mat, maar Moorsel gaf nooit de indruk om iets terug te willen doen. We creëerden zelfs geen enkele actie tot aan de overzijde, met deze overdreven cijfers als resultaat. Volgende week weer beter!
Moorsel speelde met: Raf, Arvid, Timon, Emma, Cem, Matteo, George, Jon, Kobe (GV)

FC. MOORSEL - KVC. STERREBEEK B : 7 - 7

Verslag :

Onder een mooi herfstzonnetje wordt duidelijk dat Moorsel er vandaag zin in heeft. In de eerste helft kan Sterrebeek telkens voor komen, maar dankzij doelpunten van Cem (3x) en Arvid kan Moorsel aanklampen en zit er een goed resultaat in. 4-5 aan de rust.
Na de pauze gaat het spel goed heen en weer: Sterrebeek scoort nog eens maar Timon en Arvid hangen de bordjes weer gelijk. Een zieke doelman Raf komt enkel keren gepast tussenbeide, en Matteo, George en Jon hebben het doelpunt van de overwinning aan de voet. Toch valt de goal nog voor Sterrebeek, maar Moorsel geeft niet op en Cem kan nog een puntje thuishouden. Een pluim voor de ganse ploeg die vol overgave gespeeld heeft.
Moorsel speelde met: Raf, Arvid, Timon, Emma, Cem, Matteo, George, Jon. (GV)

VK. HULDENBERG B - FC. MOORSEL : 6 - 4

Verslag :

Twee weken geleden werd tegen dezelfde ploeg gespeeld en werden we overdonderd door hun furieuze start. Deze keer startte Moorsel het best en al snel stonden we 0-2 voor na een owngoal-kopbaldoelpunt en een gekruist schot van Timon. Huldenberg schudde daarop wakker en kon het tij nog keren voor de rust, tot 5-2.
Na rust bouwde de tegenstander zijn technisch en tactisch meesterschap verder uit en enkel Cem kon nog 2 maal milderen op een counter. Een goede les voor Moorsel dat in slaap viel na de voorsprong. Einduitslag: 8-4.
Moorsel speelde met een complete ploeg: Timon, Raf, Arvid, Cem, Jon, Kobe, Emma, George, Matteo. (GV)

VK. HULDENBERG A - FC. MOORSEL : 6 - 4

Verslag :

2de match voor de U7, met reeds enkele telaatkomers. Huldenberg begint bovendien furieus zodat we al snel 4-0 achter staan. Timon kan toch nog milderen voor de pauze. Na de rust ontbindt Cem zijn duivels en met een zuivere hattrick brengt hij weer spanning in de wedstrijd. Moorsel wil nu meer maar loopt nog op 2 dodelijke counters. Opmerkelijk: in de strafschoppenreeks achteraf trapt Huldenberg van de 10 strafschoppen 4 keer in de winkelhaak...
Moorsel speelde met: Timon, Cem, Arvid, Matteo, Emma, Jon, Kobe en George.
En dan nog dit: de wedstrijd van 24/9 tegen Huldenberg B wordt om 9u30 gespeeld ipv 14u00. (GV)

FC. MOORSEL - SK. OTTENBURG : 3 - 4

Verslag :

Na een korte voorbereiding begonnen ook de 6-jarigen aan hun eerste match. Het ritme moest nog gezocht worden en al snel stonden we 0-2 in het krijt. Toch stonden we aan de rust 2-2 met goals van Cem en Arvid; de goal van de voorsprong stierf op de paal. Na de rust een zelfde scenario: weer 2 goals achter maar deze keer raakten we niet verder dan de aansluitingstreffer van Cem. Toch een leuke eerste match van het seizoen.
Moorsel speelde met: Timon, Raf, Kobe, Matteo, Emma, Jon, Arvid en Cem. (GV)