Moeizame start van 2020 voor u13-meisjes

FCM speelde met: Alix (2), Aurélie (1), Alicia (1), Juliette (3), Manon, Autumn, Lien, Kristina en Liam.

Vooraf:

Verslag:

Voetbal nog niet op punt in 1e duel van 2020

Moorsel komt moeizaam op gang tijdens de eerste wedstrijd van het jaar. We komen wel vrij snel op voorsprong, maar mooi voetbal brengen we niet. We spelen veel te klein en zijn te traag.

Het 2de kwart gaat door op hetzelfde elan als het eerste. Eppegem creëert de meeste kansen. Maar dankzij een paar goeie reddingen van Aurélie blijft de 1-0 op het scorebord. Moorsel ziet 1 kans net voorbij de goal gaan, maar Alicia vergroot toch de voorsprong tot 2-0 met een snoeiharde trap.

Tijdens het derde kwart begint Moorsel meer ruimte te maken en dit resulteert tot betere passen en betere kansen. Juliette vergroot de voorprong 2 maal tot 4-0.

Het laatste kwart is duidelijk het beste kwart voor Moorsel. De ruimte is er en er wordt veel beter gevoetbald. Juliette zorgt voor de 5-0. Alix dribbelt mooi voorbij en scoort de 6-0. En Aurélie kan makkelijk de 7-0 binnentrappen aan de tweede paal op een trap van Alix.

Toch nog even vermelden dat we weer konden rekenen op een hele goeie verdediging vandaag. Dikke proficiat Manon, Lien en Autumn.

Verdiende overwinning, maar niet met de beste prestatie. (ST)