U9 dubbel aan zet op FCM-toernooi

Tijdens het toernooi-weekend kwamen onze U9’s tweemaal in actie. 1x op zaterdag in de U9-reeks en ook op zondag binnen de U10-reeks.

Een opkomst van 21 spelertjes voor ons eigen FCM-toernooi op zaterdag 29 april. Een succes waardoor we 4 Moorselse ploegen aan de aftrap krijgen. De overige 4 ploegen van het U9-toernooi zijn Bertem-Leefdaal, Jeugd van Kampenhout, Huldenberg en Lembeek. En dat die andere ploegen sterker uit de strijd komen laat zich zien in de eindstand. Na een namiddag voetbalvertier komen de 4 thuisploegen mooi bij elkaar in de buurt op plaatsen 5 tot en met 8. De toernooiwinst is weggelegd voor een beresterk Kampenhout waar weinig Moorsels of ander kruid tegen opgewassen is. Nadien nog een leuke traktatie van een jarige Siebe voor al zijn medespelers en trainers.

Op zondag dan de eerste toernooiprestatie in 8 vs 8 formatie. En of het goed was. Eerst werd er van Bertem-Leefdaal B gewonnen om nadien de beste match van het toernooi in de eindsprint te verliezen tegen HO Wolvertem Merchtem. In de kleine finale werd er vervolgens nog verloren met 0-2 van de grote U10-broer maar U9 toonde zich erg strijd- en voetbalvaardig.