SK. NOSSEGEM A — F.C.MOORSEL

meer

FCM op slotspeeldag weg van laatste plaats

Vooraf: Voor de Zondagreserven staat er op de slotspeeldag nog heel wat eer op het spel. Ze trekken zondagochtend naar Nossegem, voor een rechtstreeks duel om de rode lantaarn aan de andere door te geven.

FCM moét daarvoor winnen, want het telt 2 punten minder dan de tegenstander. Oranjezwart won dit seizoen nog maar 1x, tegen datzelfde Nossegem. Aan de Vinkenlaan werd het begin december 4-0.

 

Opstelling: Stocks, Viscuso, Bohy, M. Demeester, N. De Keukeleire, Ringeisen, Brulmans, Baing Sahoua, K. Baeyens, Van Gorp, J. De Keukeleire // Iftode, B. Baeyens.

Verslag:

Missie geslaagd voor de Zondagreserven. Op de slotspeeldag gingen ze met 2-3 winnen op het veld van rechtstreeks concurrent Nossegem.

Al was het een spannertje, zo stelde een verslaggever te plaatse vast: “Het zag er niet goed uit tot een kwartier van het einde toen Moorsel tegen een 2-0 achterstand aankeek. Puur op mentaliteit en dankzij sublieme doelpunten van Kevin Baeyens (1x) en Max Stockx (2x) kon op de valreep toch nog de zege uit de brand gesleept worden.”

Een overwinning waarmee Moorsel in extremis de rode lantaarn overlaat aan de tegenstander van de dag.

Niet dat het seizoen daarmee geslaagd is, want FCM kon over de hele jaargang slechts 2x winnen (telkens tegen Nossegem) en speelde 1 keer gelijk. De overige 14 duels gingen verloren.

Andere uitslagen van de speeldag:

  • Tervuren-Duisburg – Hoeilaart: 1-3
  • Tildonk – Haasrode: 0-5
  • Melsbroek – Herent: 3-1

 

Bovenste rij  (van links naar rechts):  Kevin Baeyens, De Keukeleire Jan, Jean Baingh Sahoua, Nicolas De Keukeleire, Benoit Bohy, trainer Mohamed Ahmidi, Pierre Ringeisen, Brian Baeyens.

Middelste rij:  Paolo Viscuso, Jan Van Gorp, Max Stocks, Samir Brulmans

Vooraan:  Maxime Demeester   

Uitslag

TeamGoals
SK. NOSSEGEM2
F.C.MOORSEL3