F.C.MOORSEL — FC. MELSBROEK

meer

Moorsel verslaat leider 

FCM speelde met: Kobe DeVos, Kobe Van Craenenbroeck, Raf Verdeyen, Manuel  Schilling Fuentes, Alec Viverette, Yarne Simkens, Ed Smets, Flip Mulder, Jonas Smet, Timon Theunens, Florian Van Hove, Arno Destrijker en Rune Grauls.

Verslag:

De wedstrijd FCM – Melsbroek was een duel tussen onze ploeg in vorm – bezig aan een reeks van 3 matchen zonder nederlaag – en de fiere leider. Melsbroek had nog maar één keer verloren en dit tegen Berg-Op/Kampenhout dat daarvoor een aantal interprovinciale spelers had ingezet.

De door de bond aangeduide Ref bleek de grootste afwezige tijdens dit duel. Helaas niet de eerste keer dit seizoen.

Het eerste kwart ging duidelijk naar de thuisploeg die met mooi uitgespeelde combinaties via Yarne en Flo uitliep tot 3-0. Een weggever aan het einde leek maar een rimpel op het goede spel.

Maar wie dacht dat Moorsel naar een makkelijke zege ging, had het fout. Het tweede kwart kwam Melsbroek beter voor de dag en het nam de controle op het middenveld over. Het was ook efficiënter voor doel en kwam zowaar terug tot 3-3. Melsbroek zorgde met enkele snelle aanvallers voor constante dreiging en liet FCM nooit goed in zijn spel komen.

Ook het begin van het derde kwart had oranjezwart het moeilijk en via een mooi afstandsschot in de rechterhoek nam Melsbroek de leiding over. De Moorselianen probeerden zich terug langszij te knokken, maar Rune miste alleen voor doel en een bal van Timon ging tegen de paal.

Het laatste kwart werd nog zeer boeiend. Eerst haalde de bezoekende goalie nog een bal van de lijn, maar halfweg kon een infiltrerende Jonas toch gelijkmaken. Beide ploegen kregen toen nog een paar kansen en kansjes. Ed trof onder meer nog de lat, maar 5 minuten voor tijd kon de wederoptredende Flip na een rush op rechts in de korte hoek besluiten: 5-4.

Melsbroek gaf niet op en kreeg in de laatste seconde nog een open kans, maar keeper KobeDV redde subliem.

“Als trainer ben je na zo’n wedstrijd met twee sterke teams die met volle overgave speelden, tevreden met ieder soort van resultaat”, aldus FCM-coach Erwin Ramaekers. “Des te beter als dat uiteindelijk een nipte zege is.”

Jammer voor Melsbroek die meer dan verdienstelijk speelden en met opgeheven hoofd het veld mochten verlaten. Proficiat aan alle spelers op het veld en de vervangende scheidsrechter die alles perfect onder controle had. (ER)

 

Uitslag

TeamGoals
F.C.MOORSEL5
FC. MELSBROEK4