F.C.MOORSEL — SC. AARSCHOT

-

Alweer te weinig beloond voor puike prestatie

FCM speelde met: Ibe, Liam, Nathan, Lowie, Willem, Storm, Jonas, Philipp (2), Seppe (1), Mats, Marnix, Carther, Siebe.

Verslag:

Laatste wedstrijd van de eerste heenronde, en met Aarschot B staat er toch wel opnieuw een haalbare tegenstander tegenover ons.

Moorsel speelt goed, met veel duelkracht en versiert zelfs de eerste twee grote kansen, maar Lowie en Willem schieten naast en over.

Het collectief is meer dan behoorlijk, helaas zijn het individuele fouten die FCM nekken. Een misverstand in de defensie, een onnodige dribbel achteraan, een veel te slap ingezet duel … Aarschot krijgt een 1-4 voorsprong cadeau. Philipp heeft ondertussen wel tegengeprikt na goed druk zetten.

Het derde kwart staat Moorsel wel grotendeels onder druk, maar het geeft maar twee goals weg. Hét moment komt wel van Seppe die zichzelf goeg vrijdribbelt en onder de deklat binnenschiet: 2-6.

Het laatste kwartier is Moorsel dan wel weer helemaal baas. We zien opnieuw goed voetbal en kans na kans. Enkel Philipp pikt nog een goaltje mee na een te korte terugspeelbal: 3-6 is de eindstand.

En toch: geen enkele voorgaande match heeft U12 zoveel kansen bijeengevoetbald. Ook in dat opzicht dus alweer een grote stap vooruit.

Blijven stappen, boys. Het gaat de goeie richting uit! (SV)