F.C.MOORSEL — VOK. JEZUS-EIK

-

Erotisch verslag Vets vs Jezus-Eik (voor de thuisblijvende dames)

Waar blijft-ie het toch halen? Een Freud-aanhangende psychiater zou er ongetwijfeld een hele kluif aan hebben om de zielenroerselen van onze (KM) helemaal bloot te leggen, maar feit is dat hij deze week zijn Veteranenverslag overspoot met een soft-erotisch kwakje. “Speciaal”, is zo ongeveer de eerste gedachte die me bij publicatie door het hoofd schoot…

Voor de liefhebbers dus… 🙂

 

Verslag:

Een zwoele vrijdagnacht. Een vaal verlicht veld nabij de bosjes aan de Vinkenlaan, niet ver van de Voskapel.  De Witte nam de ballen – glinsterend in het maanlicht en opgebonden in een zijden netje – van de trainer Kevin in ontvangst. De gespierde lichamen van de Vets warmden zich eraan op tot het zweet met kleine druppeltjes van hun voorhoofd parelde. Het beloofde een hete, innige strijd te worden met de eiken mannen van Jezus.

Stijn, de strenge zwarte meester, die zich scheidsrechter liet noemen en de klappen van de zweepjes kent, tuitte zijn lippen en blies op zijn glimmende fluit. Elkeen gehoorzaamde en het spel dat iedereen liefhad kon beginnen. Jezus-Eik smachtte vurig naar een 6-9 eindstand.

Al vlug in het spel streelde Nicolas de bal met de binnenkant van zijn warme dijbeen, en prikte de bal met een banaan in de harige netten van de onthutste tegenstander die zich nog poogde te verzetten.

Erna gaf Like Mike de verdediging lik op stuk. Deze jonge adonis rukte zich los uit de innige omstrengeling van de tegenstander. Magic Matti bracht de bal naar ongekende hoogtes en met een streling van Mike’s hoofd werd het 2-0. De ontlading was enorm.  De Vets smeten zich op en kronkelden door elkaar, en vreugdekreetjes galmden in de nacht.

Jezus-Eik kwam nog opzetten met een 2-2, maar dat bleek hun enige twee hoogtepunten, zeker nadat Yuri met een krachtige tijgerprong naar de winkelhaak alle verwachtingen van hen voor een ultieme climax in de kiem had gesmoord.

Na een dergelijke dierlijke prestatie werden de bezwete lijven ontdaan van scheen- en schaamlapjes.  De douche spoot warme stralen over de prachtige stevige dijen en lange sterke ruggen van de Vets, omringd door stomende waterdampen en nauwelijks omzwachteld door beklijvende kleine lendendoeken. Naar muskus geurende bodylotion werd kwistig uitgesmeerd en glimmende haren achterover gekamd.

De nacht was jong en teder… (KM)