KDN. UNITED — F.C.MOORSEL

meer

“7783” kers op de gelijkspel-taart

Verslag:

Vrijdagavond. Schemerduister. Holsbeek-city. Beter bekend als het hol van Pluto. Pluto, gekend als de hond van Mickey. Micke(y), gekend als de nieuwe aanwinst en centrale draaischijf van de Vets (nu Verdeyen meer en meer op de linkerflank gesignaleerd wordt).

Ook het Holsbeekse eco-systeem blijkt niet gespaard van de klimaatverandering: felle regenbuien met modderstromen op de parking, in heel Holsbeek nergens nog een gletsjer te bespeuren, en onverlate snodaards beweren dat wolf Naya langs den draad liep.

Echter, de klimaatopwarming schrok de Vets niet af. Onderkoeld en drijfnat stonden ze met 13 aan de aftrap, klaar om KDN Milkano United voetballes te geven. Na 15 minuten werd het evenwel duidelijk dat dit verheven plan diende te worden opgeborgen. Ruststand: 3-0 voor KDN.

Een groepsintrospectie tijdens de rust bracht uitsluitsel voor deze gemiste start: de keuze voor “Eternal Flames” als opwarmingsmuziek was fout en oorzaak van alle ellende! Het geweer werd drastisch van schouder veranderd: Verdeyen bracht een eigen instrumentale versie van Channel Zero met luchtgitaarsolo te berde,  en de troepen stormden naar voren. 3-4 erover (alweer hattrick Nils, waaruit statistisch blijkt dat zijn vormpeil stagneert), om te eindigen in een billijke 4-4.

De opgemeten schade na de veldslag bleek nog enigszins mee te vallen: Steven, ei op voet; Timo, geblokkeerde knie; Kevin, spataders; en Chelle, haarverlies.

KDN sloeg sportief hun vat van eigen gebrouwen gerstenat  “7783” aan. Het breugeliaanse feestje begon in hun clubhuis en werd vakkundig afgesloten in den Congo.

Alweer mochten de Vets tevreden zijn over hun territoriale en extra-territoriale prestaties. (KM)

 

Uitslag

TeamGoals
KDN. UNITED4
F.C.MOORSEL4