VOK. JEZUS-EIK — F.C.MOORSEL

meer

Over protjes, vissen en Duitse worst

Verslag:

Tien door de wol geverfde veteranen en Serki dienden zich ’s avonds laat aan in de duistere Louis Gunsstraat in Jezus-Eik. De sfeer was amicaal gespannen. Op een nerveus protje na was het muisstil in de kleedkamer. De focus was er. De tactiek werd besproken; ditmaal geen wissels! Hiermee zou VOK Jezus-Eik wel van zijn melk zijn.

En zo geschiedde. Na een solo van Niels kwam FCM al vlug op voorsprong. Feest! We konden keeper Kevin horen juichen en ruiken tot op de middenstip. Spannende eerste helft met veel inzet en mooi samenspel.

Zou het wonder zich in Jezus-Eik dan toch voltrekken?  Niets was minder waar. Zoals de broden en vissen verdubbelde Jezus-Eik hun doelpunten met sprekend gemak. De Vets bleven strijden, maar dienden toch uiteindelijk de strijdbijl te begraven met een 5-3 eindstand met fier en opgeheven hoofd (wat het graven niet vergemakkelijkt).

Opgewekt en zonder strijdbijl stapten de Vets de VOK kantine binnen. Na een aangename culinaire ervaring – warme Duitse worst op een bedje van choekroet, afgewerkt met groen-gele dijonese pikante saus – keerden de Vets moe maar voldaan huiswaarts. Het perfecte begin van het weekend. (KM)

 

Uitslag

TeamGoals
VOK. JEZUS-EIK5
F.C.MOORSEL3