ZEMST SP. — F.C.MOORSEL

-

Match om snel te vergeten

FCM speelde met: Liam, Ibe, Storm, Jonas, Nathan, Lowie, Carther (1), Lars, Seppe, Marnix, Mats, Victor (1) en Siebe.

Verslag:

Na de euforie van vorige week, staat U12 weer helemaal met zijn voeten op de grond, na een heel matige prestatie in en tegen Zemst.

Thuis leek de tegenstander nochtans een haalbare kaart, maar werd er toen verloren, ook al na een wanprestatie. Tijd voor revanche, zou je dan denken?

Toch is het Zemst dat het best start en meteen de 1-0 op het bord zet. Moorsel moet ondergaan en vooral verdedigen. Tot Nathan een goeie bal aflegt tot bij Carther en die zorgt voor 1-1.

Maar waar Machelen vorige week veel ruimte weggaf, zit Zemst er veel korter op. Het moet dus snel en precies gaan, maar daar wringt het schoentje. Bij een heel aantal spelers gaat het gewoon veel te traag, is er te weinig agressiviteit (en goesting) te bespeuren, lijkt er zelfs een conditioneel probleem…

In kwart twee houdt FCM nog stand, met slechts één tegendoelpunt. Maar in kwart drie verzuipt het kalf helemaal en loopt Zemst uit tot 5-1. De kopjes gaan naar beneden en Moorsel laat zich overpoweren door de tegenstander, die heel
fysiek, een paar keer over het toelaatbare duelleert. Maar veel fouten fluiten is er voor de ref vandaag niet bij…

Moorsel probeert dan wel te herstellen in het laatste kwart, maar dat lukt maar sporadisch. Marnix krijgt een goeie schietkans (op de keeper) en Seppe schiet op de kruising. Na een goeie center van Lars, kan Victor toch nog een tweede binnen prikken.

U12 heeft gevoetbald naar best vermogen, maar dat was vandaag gewoon veel en veel te weinig. Een heel frustrerende, zelfs teleurstellende wedstrijd. Om snel te vergeten… (SV)