30/11 19:30 KFC. PEUTIE - FC. MOORSEL 2 - 0
30/11 14:30 TEMPO OVERIJSE B - VK. RODE 4 - 2
30/11 14:30 ERC. HOEILAART A - FC. KOSOVA SCHAERBEEK A 3 - 2
30/11 14:30 SP. ERPS-KWERPS - GR. VOSSEM 3 - 0
30/11 14:30 ST. MEERBEEK - KFC. MUIZEN 4 - 0
30/11 14:30 KCS. MACHELEN - RFC. EVERE A 0 - 2
30/11 14:30 FC. MELSBROEK - STADE EVEROIS RC 4 - 1

MOORSEL PRESTEERT OPNIEUW ZWAK OP VERPLAATSING

Verslag :

Het is weer niets geworden op verplaatsing. Tegen Peutie liep Moorsel vanaf de 1-0, na een klein kwartier spelen en na een aarzeling tussen verdedigers en doelman, achter de feiten aan. Moorsel dreigde wel via Deleul (net te lang geaarzeld om af te drukken) en De Raeve (schot op de deklat), maar verloor vooral de slag om het middenveld. Peutie was heer en meester in de duels en veroverde alle afvallende ballen.
In de tweede helft begon FCM iets beter en dreigde met enkele afstandsschoten. Toen de 1-1 er stilaan aan leek te komen, volgde echter de koude douche. Eerst verkwanselde Peutie nog een reuzenkans op de 2-0 na balverlies op het Moorselse middenveld (een terugkerend fenomeen tijdens de tweede helft), maar na zowat een uur spelen stond de geruststellende voorsprong voor de thuisploeg wel op het bord. Moorsel zag nog twee ballen van de lijn gekeerd op corners. Het was echter vooral doelman Erold die nog veel werk kreeg want Peutie counterde naar hartelust. De afwerking bleef - gelukkig voor Moorsel - ondermaats.
Weer een kans verkeken voor Moorsel om zich in de middenmoot te nestelen. FCM verliest nog geen plaats in de rangschikking, maar ziet wel Meerbeek en Melsbroek (de tegenstander binnen twee weken) langszij komen op de tiende plaats. (FUL)

Ploegopstelling : E. Dutilleux, K. Stassart (65' Sv. Vercarre), I. Schapdryver, S. Feyaerts, W. Machtelinckx, M. Leskens, P. Vangestel, S. Deleul (45' D. Vekeman), St. Vercarre, T. De Raeve, G. Dewit. S. De Brouwer en F. Ureel bleven op de bank.

Doelpunten : 13' X 1-0, 56' X 2-0.

Gele kaarten : Leskens, Dutilleux.