24/01 19:30 RFC. EVERE A - ZEMST SP. 2 - 2
25/01 15:00 ST. MEERBEEK - FC. MOORSEL 2 - 0
25/01 15:00 FC. PERK - TEMPO OVERIJSE B 0 - 3
25/01 15:00 GR. VOSSEM - FC. MELSBROEK 0 - 3
25/01 15:00 KFC. MUIZEN - FC. KOSOVA SCHAERBEEK A 1 - 0
25/01 15:00 ERC. HOEILAART A - KFC. PEUTIE 3 - 2
25/01 15:00 KCS. MACHELEN - VK. RODE 2 - 2
25/01 15:00 SP. ERPS-KWERPS - STADE EVEROIS RC 2 - 1

Nieuwe uitnederlaag voor Moorsel

Verslag :

Moorsel heeft op het veld van Meerbeek zijn zesde nederlaag in acht uitwedstrijden geleden. Moorsel, dat al met een spelerskrapte zit, zag in de beginfase nog eens Schapdryver uitvallen met een spierblessure.
Toch speelde FCM de eerste helft vrij goed mee, al ging er van Meerbeek iets meer dreiging uit. Pas in het derde kwartier konden de bezoekers dreigen, maar Dewit schoot op de paal. Aan de overkant moest keeper Erold enkele keren gepast tussenkomen.
De tweede helft startte perfect voor Meerbeek. De allereerste aanval leverde een doelpunt op toen een mislukte voorzet pardoes in doel belandde (1-0). Moorsel probeerde te reageren en kon Meerbeek even iet of wat vastzetten, met een vrijschop van Vangestel, opnieuw tegen de paal, als voornaamste kans.
Maar toen Feyaerts na ruim tien minuten in de tweede helft een tweede gele kaart kreeg, was de partij over. Meerbeek won elk duel en counterde naar hartelust. Een eerste reuzekans ging nog via de deklat over, maar dat was slechts uitstel. Een kwartier voor tijd werd het 2-0.
Opnieuw kan Moorsel op verplaatsing geen punten pakken. Zo zal het niet snel progressie maken in het klassement. Hopelijk worden er volgende week thuis opnieuw punten gepakt, maar dat moet dan wel tegen leider Erps-Kwerps. (FUL)

Ploegopstelling : E. Dutilleux, I. Schapdryver (15' M. Perdieus), S. Feyaerts, F. Ureel, W. Machtelinckx, G. Craessaerts, C. Ensinas (55' B. Vancaudenberg), G. Dewit, P. Vangestel (75' B. Ockerman), Sv. Vercarre, S. Deleul. G. Verdeyen bleef op de bank.

Doelpunten : 47' X 1-0, 76' X 2-0.

Gele kaarten :Vangestel, ...

Rode kaarten :Feyaerts (2x geel)