03/04 19:30 GR. VOSSEM - FC. MOORSEL 1 - 4
03/04 19:30 TEMPO OVERIJSE B - KCS. MACHELEN 4 - 3
03/04 19:30 RFC. EVERE - KCVV. ELEWIJT 7 - 0
04/04 15:00 FC. MELSBROEK - ERC. HOEILAART A 2 - 1
04/04 15:00 VK. HULDENBERG A - EENDR. EIZER 3 - 0
04/04 15:00 ZEMST SP. - KFC. MUIZEN 0 - 3
04/04 15:00 KFC. HEVER - FC. IST. EVERE 76 A 5 - 0 (ff.)
05/04 16:00 KFC. PEUTIE - VK. WEERDE 6 - 0

KNALPRESTATIE TEGEN HET NUMMER DRIE

Verslag :

De 1e ploeg zet in de derby op Vossem, het nummer 3 in de stand, een nieuwe zeer grote stap in de richting van definiteve zekerheid over het behoud. Na een knalprestatie wordt het 1-4.
Sven Vercarre opent na een kwartier de score op voorzet van Vreven. Na 25 minuten verdubbelt Feyaerts de voorsprong op een corner van De Greef. Moorsel mist twee open kansen om de wedstrijd dan al dood te maken, en Vossem vindt net voor de rust opnieuw aansluiting via Probst, ook op corner.
Na de pauze blijven de bezoekers de beste ploeg. Sauvage, Sven en Stijn Vercarre duiken alleen voor doel op, maar ze besluiten allen naast doel. Uiteindelijk scoort Sven in de 80e minuut zijn 2e doelpunt van de avond na balverrovering aan de middenlijn. En in de 88e minuut scoort broer Stijn de 1-4. Hij verovert de bal op eigen helft, omspeelt na een mooie rush de keeper en trapt de bal in een leeg doel via de paal binnen. (CE)

Ploegopstelling :

Doelpunten : 15' Sven Vercarre 0-1, 25' Feyaerts 0-2, 40' Probst 1-2, 80' Sven Vercarre 1-3, 88' Stijn Vercarre 1-4.

Gele kaarten :Debruyn, Sauvage, Schapdryver.