U10 en U12 sluiten samen het voetbalseizoen af

Einde seizoen voor U10 en U12

Op zaterdag 9 juni werd het voetbalseizoen dan ook finaal afgesloten met een spaghettifestijn in de Steenberg. Meer dan 80 aanwezigen konden genieten van een gezellig samenzijn, een hapje en een drankje.

Voor U10 was het ook het afscheid van Erwin Walraevens als hoofdcoach. Een tijdelijk afscheid in de vorm van een sabbatjaar hopen we toch, dit na de knalprestaties van dit voetbalseizoen met als kers op de taart het winnen van het provinciaal kampioenschap. Ook de verlenging van Sophie volgend seizoen als hoofdcoach U11 na een eerste meer dan geslaagd U10-jaar werd even in de kijker geplaatst. Verder konden we ook het afscheid van Luka en Henri vieren, die na 5 jaar Moorsels voetbalplezier de steenweg oversteken naar de buren van BL.

Voor U12 was het Erwin die iedere speler even persoonlijk in de kijker plaatste via de uitreiking van een diploma. Van “topscorer”, “meest creatieve” tot “multi-inzetbare” speler.. iedereen kwam aan bod.

Een op-en-top, zonovergoten seizoensafsluit in cafetaria de Steenberg met een superlekkere spaghetti en het nodige gouden vocht… een avondje om in te kaderen. Bedankt aan Patrick, zus en mama voor de vriendelijke en vlekkeloze service!