Categorieën
info

Nieuwe samenstelling jeugdcel

Bekijk de nieuwe samenstelling van de jeugdcel voor seizoen 2020-2021

Zoals jullie wellicht al zagen of Facebook en onze website schieten de werken aan ons veld op de Vinkenlaan goed op. Maar niet alleen op het veld wordt hard gewerkt, ook achter de schermen is niet stilgezeten. Vooral op het gebied van onze jeugdwerking is een en ander gewijzigd.

Vorig seizoen

Vorig seizoen bestond de jeugdcel uit 3 personen: Mark De Vos (jeugdvoorzitter), Thierry Van den Meerssche (jeugdsecretaris) en Gunther Spreutels (TVJO – Technisch Verantwoordelijke JeugdOpleiding).

Gunther besliste om zich dit seizoen volledig op het trainerschap van de U15-ploeg te richten. We willen Gunther uitdrukkelijk bedanken voor al zijn tijd, het geleverde werk en alle inspanningen van vorig seizoen. 

Merci “Gunne”

Uitbreiding van de jeugdcel

De zoektocht naar een nieuwe TVJO was niet eenvoudig. We beslisten dan ook om de taak van Gunther over maar liefst vier personen te spreiden.

De nieuwe structuur voor het seizoen 2020-2021 zien jullie hier:

Een woordje over de leden van de jeugdcel

Mark en Thierry zijn vertrouwde gezichten en blijven zoals vorig seizoen trouw op post in de jeugdcel.

Teuvo is al enkele jaren actief als jeugdcoach bij FC Moorsel en is momenteel coach U8 waar zijn zoontje Warre speelt. Hij is bezig aan de cursus Instructeur B* die momenteel stilligt door de COVID-19 situatie.

Timo was jarenlang jeugdtrainer, meestal van oudere jeugdploegen, bij Bertem-Leefdaal. Vorig seizoen was hij T2 bij onze ploeg in vierde provinciale. Timo is in het bezit van het diploma Instructeur B*.

Paul was tot vorig seizoen coördinator bovenbouw en trainer van de reservenploeg van HO Veltem. Daarnaast was en is hij ook keepertrainer bij de eerste ploeg van FCM. Hij heeft een diploma Instructeur B* en wordt de schakel tussen onze oudere jeugdploegen en de eerste ploegen. Aangezien hij nauw betrokken is bij onze eerste ploegen, hopen we om zo verder te kunnen zorgen voor een vlotte doorstroming van onze eigen jeugd naar de eerste ploeg(en).

Ook Kevin is al enkele jaren actief als jeugdtrainer bij FCM. Volgend seizoen neemt hij de U13-ploeg van zijn zoon Seppe onder zijn hoede. Kevin behaalde het Instructeur B* diploma.

* Instructeur B is een vervolgdiploma op de initiator cursus
(getuigschrift C)

Vragen? Laat het ons weten…

Heb je vragen of opmerkingen betreft de nieuwe structuur of de inhoud van deze communicatie? Dan kan je altijd bij iemand van de jeugdcel terecht of een e-mail sturen naar info@fcmoorsel.be