Weekendverslagen 22-24/11

  • Verrassing van deze speeldag: de Veteranen zijn terug! En hoe! Na de consumptie van een aantal onbestemde middelen kroop onze (KM) in zijn pen en schudde 2 matchverslagen uit zijn mouw. Ze botsen alle kanten op – van broden & vissen, over Duitse worst, naar Belle Perez en hamburguesa fritos -, maar wie zijn hersenkronkels kan volgen, komt tussendoor ook te weten hoe de Moorselse oudjes presteerden tegen Jezus-Eik en Penaroya. Aan te raden lectuur!
  • En ook van de u13-meisjes hoorden we al even niet zoveel meer. Maar trainster (ST) had nog eens pen en papier mee en zag haar jongedames knap de zege pakken in Laar.
  • Meer traditioneel kwam er ook een verslag binnen van de u12-ploeg. Die leverde tegen Bekkevoort een prima prestatie af, zo zag (SV).
  • De voorbije dagen werden ook heenwedstrijden afgewerkt in de Jeugdcup Het Nieuwsblad. Voor Moorsel kwamen de u9’s in actie – zij beleefden een moeilijke namiddag in Tielt-Winge -, terwijl de u13-ploeg vorige week al op eigen veld een prima uitgangspositie versierde tegen Kortenberg Meerbeek. Terugwedstrijden volgen woensdag 27/11.