F.C.MOORSEL — KCS. MACHELEN

-

Opnieuw knappe match u11’ers

FCM speelde met: Daan – Lennox – Sam – Loïc – Ward – Max – Stef – Ethan en Thomas

Verslag:

Onze U11 moest de wei in tegen Machelen, een te duchten tegenstander tegen wie vorig seizoen kansloos verloren werd.

Voor de wedstrijd werd meteen het verschil in gestalte duidelijk tussen de FCM’ers en Machelen. Dit verschil in gestalte bleek echter niet tijdens de wedstrijd. FCM nam met mooi voetbal vlot de maat van Machelen. FCM komt dan ook op voorsprong nadat Stef Ethan aanspeelt op de voor hem niet evidente rechterflank. Ethan kapt zijn tegenstander mooi uit en knalt met links binnen (1-0). Iets later kan Machelen echter gelijk maken (1-1).

In het tweede kwart trapt Ethan zijn tweede van de wedstrijd binnen ,… zowaar met zijn rechtervoet. 2-1 voor FCM maar ook deze stand blijft niet lang op het bord. Machelen lukt ook een goal na een schot dat Daan nog pakt maar helaas net over de lijn (2-2).

In het derde kwart komen de bezoekers 2-3 voor. Iets later tekent Max voor de mooiste actie van de wedstrijd. Hij tikt de bal tussen 4 Machelaars in de loop van Stef die hierdoor helemaal alleen op de keeper af kan. Hij werkt beheerst af (3-3).

Machelen kruipt iets later bij de start van het vierde kwart echter terug op voorsprong (3-4). Nadien krijgt FCM een corner. Deze wordt kort genomen en Ward knalt keihard over de keeper in de winkelhaak. 4-4 en de keeper van Machelen wordt meteen vervangen, hoewel hem geen enkele schuld trof. Iets later is het echter net deze keeper die als veldspeler de 4-5 lukt. Keeper Daan van FCM voetbalt zo veel mogelijk mee, maar 1 keertje komt hij echter niet 100% goed uit en mist de bal. 4-6 en wedstrijd gespeeld.

Toch tevreden FCM-gezichten na de wedstrijd. Onze U11 speelde voetballend een mooie wedstrijd. Week na week zijn zij steeds minstens de evenknie van de tegenstander, maar ontbreekt soms de afwerking.

Speciale vermelding voor Max die de laatste weken sterk aan het spelen is. Ook Sam en Lennox speelden gisteren een zeer goede wedstrijd. Al bij al een mooie prestatie van de hele ploeg. Als ze zo voort doen gaan we nog veel mooie wedstrijden zien! (TT)