Weekendverslagen 29/11-1/12

  • Geen verrassing bij het openen van de mailbox zaterdagavond: het 1e verslag van de dag is afkomstig van (SV). Hij zag hoe de zwakkere punten van de u12’ers genadeloos werden blootgelegd op Aarschot. De conclusie: “Na nieuwjaar, een reeks van een niveautje lager (twee sterren). De match van vandaag heeft nog maar eens aangetoond dat dat de juiste keuze is.”
  • De u13-meisjes volgden met een verslag van hun duel tegen Perk, dat sportief 2 speelsters per kwart afstond om het Moorselse zestal aan te vullen. (ST) zorgde voor een verslagje.
  • Op vrijdagavond was er wel een verrassing van jewelste, met een “verslag zonder match”. Onze Veteranen speelden niet, maar speler-dichter (KM) kroop toch weer in zijn pen. Hou je opnieuw vast voor een prachtstuk, dat gaat als volgt:

Vrijdagavond. Doel (!)-loos sta ik in de living. Onze teerbeminde secretaris had het lumineuze idee om FCM-vets vandaag bye te laten zijn. Kwestie om het veld en zijn lever een weekje rust te gunnen.

TV kijken dan maar.

“So you think u can dance”. Saai. Kan niet tippen aan de (schijn-)bewegingen van onze eigenste Totti & Butragenyo.

“Boer Zoekt Vrouw”. Leuk. Maar “Onderwaterlasser Zoekt Vrouw” of “Groendienstmedewerker Zoekt Vrouw” zijn veel leuker om naar te kijken. Trouwens, onze penaltyspecialist heeft een goe vrouwke gevonden!

Zappen naar “Gert late night”. Doet me denken aan onze voorzitter, maar toch wa minder ADHD dan James Cooke.

“De Kotmadam”. Geef mij maar De Polle…zucht. TV uit.

Vijf minuten later slenter ik met de hond eenzaam langs de kantine op de Vinkenlaan, gehuld in een sluier van duister. Ik staar naar haar uitgedoofde lichten. De hond kijkt mij begripvol aan. Zijn trouwe labrador-ogen zeggen mij  “t’inquiete, baasje. Na een week in mijn mand wil ik ook buiten op de wei spelen”.

==> Applausje voor (KM)!