© Copyright FCMoorsel 2020, Alle rechten voorbehouden.

INSCHRIJVINGEN VOETBALKAMP HERFSTVAKANTIE 2020

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN. Stuur een e-mail naar jeugdcel@fcmoorsel.be om je op de wachtlijst te plaatsen van het voetbalkamp.

Beste ouders en spelers,

Tijdens de herfstvakantie in 2020 (vervanging van Paaskamp 2020) zal FC Moorsel haar 8de voetbalkamp organiseren. Dit kamp vindt plaats van maandag 2 november tot en met vrijdag 6 november 2020 op de terreinen van FC Moorsel.

Tijdens het kamp krijgen de spelers 4 trainingssessies per dag en kunnen ze elke middag genieten van een warme maaltijd.

Behalve hen een leuke week bezorgen willen we er ook naar streven dat alle deelnemers na deze voetbalweek daadwerkelijk vooruitgang geboekt hebben op algemeen motorisch en voetbaltechnisch vlak. Om dat te garanderen zullen er, naast de groepstrainingen, ook thematrainingen georganiseerd worden zodat alle facetten van de jeugdopleiding belicht worden.

Praktische informatie:

  • De trainingen starten elke dag om 9u00 en eindigen om 16u00. Opvang wordt voorzien vanaf 8u00 tot 17u00
  • De inschrijvingsprijs voor deze stage bedraagt 120 € per speler. Hierin zijn alle activiteiten, verzekering, tussendoortjes en warme maaltijden inclusief drankje.
  • Het voetbalkamp staat open voor alle kinderen van geboortejaar °2015 tot en met °2006 (meisjes tot en met °2005), dus ook voor kinderen die geen lid zijn van voetbalclub FC Moorsel
  • Belangrijk: we kunnen maximaal 70 spelers toelaten. Wees er dus op tijd bij om in te schrijven! Wanneer we volzet zijn zal er een wachtlijst worden aangelegd!

PS: Diegenen die ingeschreven waren voor Paaskamp MOETEN ook inschrijven maar hebben voorrang op de anderen en moeten niet betalen als er geen terugbetaling werd gedaan.